Almanya'da Türk avukat

Münster’deki en iyi Türkçe dermatolog

Münster’deki en iyi Türkçe dermatoloğu, daha önceki bir makalede olduğu gibi bir konuyu sunmuştuk Münster’deki en iyi Türkçe doktorlar Bugün Münster’deki Türkçe dermatologların çoğunu özellikle vurgulayacağız, çünkü bu tıbbi uzmanlık Alman hastanelerinde ve sağlık merkezlerinde, özellikle de maymun kökü hastalığının ortaya çıkması ve birçok Alman şehrinde çeşitli enfeksiyonların tespiti ışığında büyük talep görmektedir. devletler.

Münster’deki en iyi Türkçe dermatolog

Dolayısıyla, bu konuya giriş niteliğindeki girişte de belirttiğimiz gibi, daha önce Münster’deki Türkçe doktorların birden fazla ülkedeki tüm iletişim bilgilerini ve adreslerini öğrendikten sonra, bugün Münster’deki en iyi Türkçe dermatoloğunun adresini ve telefon numarasını öğreneceğiz. Tıp uzmanlığı Toplumun çoğunluğunun Münster ve Almanya’nın çeşitli eyaletlerinde yaşayan Türkçe kadınının, Arapça iletişim kolaylığı nedeniyle Türkçe ve Müslüman doktorlarla tedaviyi tercih ettiği kimseden gizlenmeyebilir.


Ayrıca okuyun:Hannover’deki en iyi Türkçe ortopedi doktoru

Münster’deki en iyi Türkçe dermatolog

Ayrıca okuyun:

Münih’teki en iyi dermatolog Türkçe’tır

Berlin’deki Türkçe dermatolog

Dortmund’daki Türkçe dermatologlar

Köln’deki Türkçe plastik cerrah

Almanya’nın en iyi plastik cerrahı, Essen, Arapça

Hannover Arapçasında Dermatolog


Ayrıca okuyun:Bielefeld’deki Türkçe göz doktoru

Hamburg’un en iyi Türkçe dermatoloğu

Münster’deki Türkçe dermatologlar

Münster’deki en iyi Türkçe dermatolog Almanya’nın en iyi Türkçe doktorları Almanya’da farklı şehir ve eyaletlerde yayılıyorlar; bunların en önemlisi Münster şehri, özellikle dermatoloji ve alerji uzmanlığında sayıları diğer milletlerden olan doktorlarla karşılaştırıldığında az olmasına rağmen. Bugün, Türkçe toplumunu arama zahmetinden kurtarmak için bu konuyu tamamlamaya karar verdik, ancak aynı zamanda yapmıyoruz. Bu listenin tam olmadığı ihtimalini inkar ediyoruz, bu yüzden sizi bize yardım etmeye ve bilgilendirmeye davet ediyoruz. Herkesin faydalanabilmesi için bu listede belirtmediğimiz doktorlarımızı bu ekranın alt kısmında yer alan yorum kutusu aracılığıyla bize iletebilirsiniz.

Dr. med. Lena wefelmeier-Dr.Lena

Adres Anette Alle 41A 48149 Münster Almanya.

Telefon 025113348280.

Howtarzt Münster Dr. med. Kai Rızai

Adres Windthorststraße 16, 48143 Münster, Allemagne.

Telefon +49 251 42051.

Bay Dr. Chawki Soueilleh

Adres Friedrich-Ebert-Straße 134, 48153 Münster, Allemagne.

Telefon +49 251 775332.

Merkezdeki Klinik

Adres Salzstraße 5-6, 48143 Münster, Allemagne.


Ayrıca okuyun:Düsseldorf’un en iyi Türkçe generali ve aile doktoru

Telefon +49 251 39728880.

Artık Münster’in en iyi Türkçe dermatoloğuyla tanıştığımıza göre siz değerli takipçilerimiz herhangi bir cilt rahatsızlığınız varsa sağlık durumunuz daha da kötüleşmeden bu doktorlardan kolaylıkla randevu alabilirsiniz.

Leave a Comment