Almanya'da Türk avukat

Naseem Al Rabeeh Center Al Wakrah – Deneyimlerim Fiyatlar ve Adresler

Web sitemizin takipçileri hawaaworld.news Katar’da ve Türkçe dünyasında. Bugün bu konu hakkında konuşacağız Naseem Al Rabeeh Merkezi Al Wakrah. Daha sonra doktorları ve fiyatları öğreneceğiz. Al Naseem Tıp Merkezi Al Wakra Ve görüşler. Son olarak bu yazımızın sonunda Katar ve dünyanın her yerindeki hastaların burada sunulan sağlık hizmetlerinin kalitesine ilişkin görüş ve değerlendirmelerini takip edeceğiz.

Naseem Al Rabeeh Merkezi Al Wakrah
Naseem Al Rabeeh Merkezi Al Wakrah

Bu ne olursa olsun Naseem Al Rabeeh Kliniği Al Wakrah. Aşağıdaki satırlarda bunu daha ayrıntılı olarak vurgulayacağız. Katar Devleti şu anda Orta Doğu’nun önde gelen ülkelerinden biridir. Sağlık ve tıbbi bakım alanına gelince. Katar, vatandaşlarına ve sakinlerine yüksek kalitede sağlık hizmeti sunmak için doktorlara, tıbbi altyapıya ve ileri teknolojilere büyük önem veriyor.


Ayrıca okuyun:Cidde’deki Suudi Alman Hastanesindeki en iyi dermatolog

Naseem Al Rabeeh Merkezi Al Wakrah

Naseem Al Rabeeh Merkezi, Al Wakra, Katar Hastalarına ve ziyaretçilerine en üst düzeyde kozmetik cilt bakımı, jinekolojik tedaviler ve diş bakımı sunmaktadır. Burada sıcak bir ortamda uzman tavsiyesi eşliğinde üstün kaliteli bakımların keyfini çıkarabilirsiniz. İster genç cildinizi korumak, ister cilt kanserini önlemek, ister yaşlanma belirtilerini ve güneşin etkilerini tedavi etmek, ister sivilcelerden kurtulmak isteyin,Rabei Al Naseem Tıp Merkezi Katar En son teknolojiler ve cilt bakım ürünleri kullanılarak özel hazırlanmış programlarla size yardımcı olabiliyoruz.

Aramak Naseem Al Rabeeh Premium Center, Al Wakra şubesindeki doktorlar Cilt ve saç bakımı, vücut bakımı, estetik diş hekimliği ve kadın sağlığı alanlarında mükemmelliğe ulaşmak. Tüm hastalara ve genel olarak Katar toplumuna bilgi ve yardım sağlama konusundaki kesin kararlılıklarını sürdürmek için çok çalışıyorlar.

Al Naseem Kliniği Al Wakrah hizmetleri

Yüksek nitelikli danışmanlardan ve uzmanlardan oluşan bir ekip sunmaktadır. Doğum, jinekoloji, cilt bakımı ve diş bakımı alanlarında aşağıdakiler dahil olmak üzere çok çeşitli uzmanlık hizmetleri:

  • Teşhis ve ultrason görüntüleme.
  • Jinekolojik bozuklukların taranması.
  • Doğum öncesi muayene.
  • Rahim içi tohumlama hizmetlerinin sağlanması.
  • Kadın sağlığı programları.
  • Adenovirüs testi.
  • Lazer epilasyon.

Böylece artık özel bakımın keyfini çıkarabilirsiniz Naseem Al Rabeeh Al Wakrah kozmetik diş hekimliği ve cilt bakımının tüm alanlarında Kadın hastalıkları ve doğum, en yeni tıbbi cihaz ve tekniklerin yardımıyla ve en yetenekli doktorların ellerinde.


Ayrıca okuyun:Cidde’deki en iyi ortopedi doktoru

Naseem Al Rabeeh Doktorlar Al Wakrah

Bu bölümde bu tıp merkezinin en iyi doktorlarını öne çıkaracağız. Çoğu farklı Türkçe ve yabancı uyruklu. Bu nedenle Naseem Al Rabie Merkezi’nde konuşulan dillerin Almanca, Telugu dili, Urduca, İngilizce, Tamilce, Arapça, Hintçe ve Malayalam olduğunu görüyoruz.

  1. Dr.. Dr. Manati Mishra, MD, Kulak-Burun-Boğaz (KBB).
  2. Dr.. Mayada Yahya, Kadın Hastalıkları ve Doğum Doktoru.
  3. Dr.. Amanda Bader, Diş Hekimi.
  4. Dr.. Selby Jacob bir dermatologdur.
  5. Dr.. Amira Ahmed Ali Zayed, Ağız Cerrahisi Uzmanı.
  6. Dr.. Hala Ali, Dermatoloji ve Zührevi Hastalıklar Doktoru.
  7. Dr.. Ahmed Ezzat Saeed İbrahim, diş hekimi.
  8. Dr.. Iswar Mobarti, MD, Gastroenterolog ve Karaciğer Hastalıkları Doktoru.
  9. Dr.. Susan Ann Josey bir ortodontisttir.
  10. Dr.. Rashwan Muhammed, çocuk doktoru.
  11. Dr.. Mohsin Kazi ortopedi cerrahıdır.
  12. Dr. Honi Gosi bir diş uzmanıdır.

Bu doktorlar, hastaları tedavi etmek için merkezde kullanılan en son cihaz, ekipman ve teknikleri kullanıyor. Lazerle cilt soyma cihazları, diş cerrahisi ve kozmetik cihazları, selülit giderme cihazları, lazerle vücut ve yüz epilasyon cihazları ve hidra cihazları gibi.


Ayrıca okuyun:Yakınımdaki Sharjah’daki en iyi çocuk doktoru

Naseem Al Rabeeh Clinic Al Wakrah’dan randevu alın

Bu bölümde, mümkün olan en kısa sürede randevu alabilmeniz için Al Wakrah’daki Naseem Al Rabeeh Merkezinin iletişim bilgilerini sağlıyoruz. Doktorlardan birinde ve konuştuğumuz tıbbi uzmanlık alanlarından birinde.

  • İsim: Naseem Tıp Merkezi -Wakrah
    (Naseem Tıp Merkezi).
  • Ülke: Katar.
  • Adres: Al Jabal Caddesi, Al Wakrah Şehri, Katar, Al Jabal Caddesi, Sokak 670, Al Wakrah, Katar.
  • Telefon: +97444113311.
  • Google’da hasta puanı: 4,8/5,0.
  • E-posta: (e-posta korumalı).
  • Web sitesi bağlantısı: naseem.qa.
  • Facebook sayfa adı: Naseem Medicale Merkezi – C Ring.
  • Instagram sayfası bağlantısı: instagram.com/premiumnaseem.
  • Çalışma saatleri :
Çarşamba 07:00–23:00
Perşembe 07:00–23:00
Cuma 14:00–22:00
Cumartesi 07:00–23:00
Pazar 07:00–23:00
Pazartesi 07:00–23:00
Salı 07:00–23:00

O zaman randevu alabilirsiniz Al Naseem Tıp Merkezi Al Wakra İster noktadan merkeze doğrudan. Veya telefonla arayarak. Veya internetteki web sitesi aracılığıyla. E-posta da kullanılabilir. Bunu ve değerli takipçilerimizi unutmayın, saygılar Naseem Al Rabeeh Clinic Al Wakrah’da çalışma saatleri.

Katar Naseem Al Rabie Center fiyatları

Test başına yalnızca 200 Katar riyali. Katar’daki Naseem Al Rabeeh Tıp Merkezi hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Merkezin sunduğu hizmetlerin tüm fiyatlarını görmek için lütfen +97444111133 numaralı telefondan klinik yönetimiyle iletişime geçin.

Naseem Al Rabeeh Center Al Wakrah’daki deneyimim

Şimdi sizlere Katarlı hastaların Naseem Al Rabeeh, Katar, Al Wakrah’daki tıbbi ve paramedikal personelin sunduğu hizmetlere ve yetkinliklere ilişkin deneyim ve değerlendirmelerinden örnekler sunuyoruz:

  1. Sizinle birlikte geçirdiğimiz mükemmel diş tedavisi deneyimi için çok teşekkür ederiz. Ne güzel bir şans bana Dr. Moataz Hamdi’nin yüksek ahlak anlayışına sahip, hastalarla iyi ilişkiler kuran tecrübesinden yararlanma fırsatını sağladı.
  2. Özellikle bizi sıcak gülümsemesi ve yüksek profesyonelliğiyle karşılayan resepsiyonist Halima sayesinde tıbbi hizmetler çok özeldi.
  3. Klinik, olağanüstü bir resepsiyonist, doktor ve hemşire ekibiyle iyi donanımlı ve temizdir.

Katar’daki Naseem Al Rabeeh Tıp Merkezi ile ilgili olarak, tıp merkezinin hizmetleri, şube adresleri, merkezdeki muayene fiyatları, merkezin iletişim numaraları ve çalışma saatleri gibi tüm bilgileri sizlere sunduk. Katar’daki Naseem Al Rabeeh Tıp Merkezi deneyiminizle ilgili görüşlerinizi ve deneyimlerinizi sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz

Leave a Comment