Almanya'da Türk avukat

New York’taki en iyi Türkçe dişçiyi seçme konusunda kapsamlı rehberiniz

New York’taki en iyi Türkçe dişçiyi seçme konusunda kapsamlı rehberiniz

 

Bugünün makalesi en iyileri hakkında New York’ta Türkçe dişçi. Sizi tanıtan serimizin devamının bir parçası Amerika’nın en iyi Türkçe doktorları. Genel olarak New York, birçok farklı milleti ve kültürü bünyesinde barındıran küresel bir şehirdir ve bu milletlerin arasında şehirde büyük bir topluluk oluşturan Türkler da bulunmaktadır.

New York’ta Türkçe dişçi

Ancak şehirde çok sayıda Türkçe olmasına rağmen sayıları sınırlıdır. New York’taki Türkçe diş hekimleri. Bu, New York’taki Arapların bulmasını zorlaştırıyor diş hekimi Onların dilini konuşuyor ve ihtiyaçlarını anlıyor. Bu nedenle bu yazımızda seçim konusunda kapsamlı bir rehber sunuyoruz. New York’un en iyi Türkçe diş hekimi.


Ayrıca okuyun:Fransa’nın en iyi Türkçe doktorları

New York’ta Türkçe dişçi

Sevgili okuyucu, eğer hala ziyaret etmekte tereddüt ediyorsanız Amerika’da Türkçe diş hekimi Özellikle başkent New York’ta. Aşağıdaki satırlarda fikrinizi değiştirecek ve sizi New York’ta ortodonti konusunda uzmanlaşmış Türkçe doktorlardan birine hemen gitmeye teşvik edecek bir grup neden bulacaksınız.

  • Türkçe diş hekimleri dilinizi konuşuyor ve kültürel ihtiyaçlarınızı anlıyor. Diş veya diş eti sorunlarınız varsa bu özellikle önemlidir. Dilinizi konuşmayan bir diş hekimine sağlık sorunlarınızı anlatmak zor olabilir. Diş hekiminiz beslenme alışkanlıklarınız veya dini adetleriniz gibi kültürel ihtiyaçlarınızı anlamayabilir.
  • Türkçe diş hekimleri iyi eğitimli ve oldukça yeteneklidir. Ayrıca diş hekimliğindeki en son teknik ve tedavilere de aşinadırlar.
  • Türkçe diş hekimi size kişisel hizmet ve özel bakım sağlar. Kendinizi rahat ve memnun hissetmenizi sağlayacaktır.

Böylece New York’ta Türkçe diş hekimlerinin olmasının önemine ikna olduğunuzu umuyoruz. Bir sonraki paragrafta size New York’taki en iyi Türkçe diş hekimlerinin bir listesini, adreslerini ve randevu almak için onlarla iletişime geçmenin yollarını sunuyoruz.

Read:Bremen’deki Yahudi avukat


Ayrıca okuyun:Abu Dabi’deki göz doktoru + Abu Dabi’deki en iyi göz kliniği

New York’un en iyi Türkçe diş hekiminin adresleri ve telefon numaraları

ABD’deki Türkçe Doktorlar Rehberi’ne göre New York Eyaleti’nde diş hekimleri de dahil olmak üzere 10.000’e yakın Türkçe doktor bulunuyor. New York Eyaletindeki Türkçe diş hekimlerinin çoğu New York City, Newark, Belleville ve Connecticut gibi büyük şehirlerde çalışıyor. Yalnızca New York City’de genel diş hekimleri, kozmetik diş hekimliği, koruyucu diş hekimliği, restoratif diş hekimliği, restoratif diş hekimliği, adli diş hekimliği, pediatrik diş hekimliği ve fonksiyonel diş hekimliği alanlarında uzmanlaşmış diş hekimleri dahil olmak üzere 1000’den fazla Türkçe diş hekimi bulunmaktadır.

Ömer Muhammed, DDS

  • adres: 12 East 86th St #2, New York, NY 10028, Amerika Birleşik Devletleri
  • telefon: +1 212-737-3383

Azadeh Akhavan DDS

  • adres: 551 5th Ave #625, New York, NY 10017, Amerika Birleşik Devletleri
  • telefon: +1 212-764-0440

Dr. Babak Hakimizadeh, DMD

Dr. Muhammed Emin Khoshnevisan

  • adres: 1244 Amsterdam Ave, New York, NY 10027, Amerika Birleşik Devletleri
  • telefon: +1 212-342-2300

US News & World Report 2023’e göre Amerika’nın genel olarak en iyi diş hekimleri şunlardır:

  1. Dr.. Timothy ShaughnessySan Francisco Kaliforniya Üniversitesi’nde diş hekimliği profesörü ve Massachusetts Genel Hastanesi’nde kozmetik diş hekimliği bölüm başkanı.
  2. Dr.. Michael ZieglerLos Angeles Kaliforniya Üniversitesi’nde diş hekimliği profesörü ve Montefiore Hastanesi Çene-Yüz Cerrahisi Anabilim Dalı başkanı.
  3. Dr.. Hani AbdülselamLos Angeles Kaliforniya Üniversitesi’nde diş hekimliği profesörü ve Montefiore Hastanesi’nde genel diş hekimliği şefi.
  4. Dr.. Tim FinnBoulder’daki Colorado Üniversitesi’nde diş hekimliği profesörü ve Colorado Genel Hastanesi’nde genel diş hekimliği bölüm başkanı.
  5. Dr.. Timothy BritanyaChapel Hill’deki Kuzey Carolina Üniversitesi’nde diş hekimliği profesörü ve Kuzey Carolina Genel Hastanesi’nde genel diş hekimliği bölüm başkanı.

Bu diş hekimleri ülkenin elitleri arasındadır ve bir kısmı Amerika Birleşik Devletleri’ndeki bazı ünlülerin özel doktorlarıdır. Bu nedenle onlardan randevu almak zor olabilir ve tedavi fiyatları da çok pahalıdır.

Amerika’da diş kliniği fiyatları

Amerika’da diş ve ağız tedavileri fiyatları tedavinin türüne, coğrafi konuma ve doktorun tecrübe düzeyine göre değişiklik göstermektedir. Genel olarak Amerika’da diş tedavilerinin fiyatları diğer ülkelere göre yüksektir. Amerika’daki diş ve ağız tedavileri fiyatlarına bazı örnekler:

  • Diş temizliği: 75 dolardan başlıyor.
  • Çürük tedavisi: 50 dolardan başlıyor.
  • dolgu: 100 dolardan başlıyor.
  • diş tacı: 500 dolardan başlıyor.
  • Diş köprüsü: 2.000 dolardan başlıyor.
  • Diş implantları: 3.000 dolardan başlıyor.

Daha karmaşık tıbbi prosedürlere ihtiyaç duyulursa diş ve ağız tedavilerinin fiyatları önemli ölçüde artabilir. Örneğin diş eti hastalığının tedavisi 10.000$ veya daha fazlaya mal olabilir. Sağlık sigortalıları diş ve ağız tedavileri için kısmi veya tam teminat alabilmektedir. Ancak bazı sigorta planları diş implantı veya diş eti hastalığı tedavisi gibi belirli prosedürleri kapsamayabilir.

New York’ta Türkçe diş hekimi seçme kriterleri

Genel olarak bir ortodontist seçerken aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli faktörleri dikkate almak önemlidir:

  • Deneyim ve eğitim: Ortodonti uzmanının diş hekimliği alanında doktorası olduğundan ve ortodonti alanında tecrübesi olduğundan emin olun.
  • Uzmanlık: Genel ortodonti, çocuk ortodontisi ve kozmetik ortodonti gibi birçok ortodonti uzmanlık alanı vardır. İhtiyacınız olan ortodonti türünde deneyim ve eğitime sahip bir ortodontist seçin.
  • ücret: Ortodonti fiyatları diş telinin tipine, coğrafi konuma ve diş hekiminin tecrübe düzeyine göre değişmektedir. Karar vermeden önce birkaç ortodonti uzmanından fiyat teklifi alın.
  • İncelemeler: Başkalarının ortodontistleriyle olan deneyimleri hakkında fikir edinmek için çevrimiçi hasta yorumlarını okuyun.

Randevu almadan önce ortodonti uzmanınızla görüşmeniz de önemlidir. Bu, ortodontistinizi tanımanıza ve onun sizin için uygun olup olmadığını görmenize yardımcı olacaktır.

Sonuç olarak web sitemizin tüm takipçilerine teşekkür ederiz. hawaaworld.news Güzel takibiniz ve ilginiz için teşekkür ederiz, sık sık yeni konularda buluşacağız, her zaman Allah’ın koruması ve koruması altında olun.

Previous post
İsveç’te Türkçe diş hekimi Malmö’de Türkçe diş hekimi
Next post
Almanya’daki Türkçe göz doktoru Almanya’daki en iyi göz doktoru