Almanya'da Türk avukat

Ramazan 2023 Viyana Avusturya’da Ramazan 1444’te akşam ezanı

Ramazan 2023 Viyana Avusturya’da Ramazan 1444’te akşam ezanının okunması, Viyana’daki Müslümanların Ramazan ayını sevinçle karşılamaları ve Yüce Allah’a yaklaşmak, ibadetleri yerine getirmek ve haramları terk etmek için bu ayı arzulamaları. Viyana’daki Müslümanların Ramazan ayı boyunca oruç tutmalarına ve ibadetlerini yerine getirmelerine yardımcı olmak amacıyla kurulmuştur. Ramazan’ın zamanında yapılması. Her yıl, kutsal ayın her günü için namaz vakitleri ile iftar ve sahur vakitlerini içeren Viyana Ramazan programı yayınlanmaktadır. .

Ramazan 2023 Viyana

İmsake tabloları, bu kutsal ayda namaz, iftar ve sahur vakitlerinin belirlenmesinde referans olması nedeniyle Müslümanların Ramazan ayında aradıkları önemli şeylerden biri olarak kabul ediliyor.Bu tablolar resmi olarak sorumlular tarafından düzenleniyor. Avusturya ve başkenti Viyana gibi birçok İslam ve hatta Batı ve Avrupa ülkesindeki yetkililer, Viyana’daki İmsak programları arasında namaz vakitleri, iftar ve sahur vakitleri ve diğer bilgileri içermektedir.


Ayrıca okuyun:Hamburg Sahaba Camii’nde namaz vakitleri

Ramazan 2023 Viyana
Ramazan 2023 Viyana Avusturya’da Ramazan 1444’te akşam ezanı

Avusturya’da Ramazan 1444’te akşam ezanı

Viyana İslamesches Zentrum Wien İslam Merkezi ve Viyana İslam Otoritesi IGGÖ tarafından yapılan açıklamaya göre, Ramazan ayı Avusturya’nın Viyana kentinde 23 Mart 2023 Perşembe günü başlayıp 20 Nisan 2023 Perşembe günü sona erecek. 29 günden oluşur ve Ramazan ayının ilk günü sabah ezan vakti 04:06, akşam ezan vakti ise 18:11 olup gündüz süresi 14 saat 5 dakikadır. Ramazan ayının son günü sabah ezanı saati 03:56, akşam ezanı saati ise 19:52 olup gün süresi 15 saat 56 dakikadır.

Viyana’da Ramazan takvimi 2023

Aşağıdaki satırlarda Eyesillnesses.com’da siz değerli takipçilerimize Viyana şehrinin Ramazan takvimini sunuyoruz. Ancak şunu da belirtmek gerekir ki imsak sabah ezanı, iftar ise gün batımı ezanıdır. namaz.

Böylece Viyana’da Ramazan 2023 takvimini, Avusturya’da Ramazan 1444’te akşam ezanını öğrendiğimiz bu konunun sonucuna varıyoruz ve sonunda siz değerli takipçilerimize teşekkür etmekten başka bir şey yapamayız, Desteğiniz ve bizi takip ettiğiniz için, yeni bir konuda buluşmak ümidiyle.


Ayrıca okuyun:Hagen’de namaz vakitleri + Hagen’deki en yakın camiler ve İslami merkezler

Leave a Comment