Almanya'da Türk avukat

Sidney, Melbourne’da Türkçe psikiyatrist

Web sitemize devam ettiğimiz Sydney, Melbourne’da bir Türkçe psikiyatrist hawaaworld.news Sevgili takipçilerini tanıtan bir dizi için Avustralya’nın en iyi Türkçe doktorları Bugün, bu özel makale portalı aracılığıyla, Avustralya’nın en büyük şehirlerinden biri olan ve diğer yerli vatandaşlar ve sakinler gibi büyük bir Türkçe topluluğunu içermesiyle ünlü Sidney ve Melbourne’deki Türkçe psikiyatristler ve psikoterapistlere ışık tutmaya karar verdik. çeşitli tıbbi alanlarda ve çeşitli sağlık hizmetlerine şiddetle ihtiyaç duyuyor… Özellikle psikiyatride, bu yüzden sizin için Sidney ve Melbourne’deki en iyi Türkçe ve Müslüman doktorların bir listesini topladık.

Sidney, Melbourne’da Türkçe psikiyatrist

Bu nedenle, Avustralya’nın çeşitli şehirlerinde ve illerinde ikamet eden Türkler, özellikle depresyon, anksiyete, stres ve hatta bipolar bozukluklar gibi bazı davranışsal ve psikolojik bozukluklara karşı bağışık olmadıkları göz önüne alındığında, sürekli olarak Sidney ve Melbourne’da bir Türkçe psikiyatrist arıyorlar. Sürekli tıbbi takip gerektiren, sağlıklarının ve psikolojik durumlarının daha da kötüleşmesini önlemek için kolay ulaşılabilen iyi bir doktor tarafından, bu nedenle yabancı doktorlar yerine Avustralya’daki Türkçe psikiyatristleri tercih ettiklerini tespit ettik. Her ne kadar yüksek deneyim ve yetkinlikle ayırt edilseler de, hastalarla iyi iletişim kuramamaları, durumlarına teşhis koymadan ve tedavi etmeden önce onlara engel teşkil edebilir.


Ayrıca okuyun:Kuveyt’teki en iyi dermatolog

Sidney, Melbourne’da Türkçe psikiyatrist

Ayrıca okuyun:

Avustralya’nın en iyi Türkçe doktorları

Sidney’deki Türkçe psikiyatristler

Size Sidney’deki Türkçe psikiyatrist ve psikoterapistlerin bir listesini sunmadan önce, Avustralya’nın en eski ve en büyük şehri ve aynı zamanda tüm Avustralya kıtasındaki ilk Avrupalı ​​​​yerleşim yeri olarak kabul edilen bu şehre bir göz atacağız. nüfusu oraya yerleşmiş yüzlerce Türkçe aile dahil olmak üzere yaklaşık beş milyondur.Türkçe ve Müslüman doktorlarla çeşitli sağlık hizmetleri almanız gerekiyor, bu yüzden siz değerli takipçilerimizi sonraki satırlarda bizimle birlikte takip edin, Sidney’deki en iyi psikiyatristi tanımak için; çünkü Sidney’de Arapça konuşan psikiyatrist bulamadık.

Medyum Deniz – Kahve Fincanı Okumaları

Adres Süiti 528/377 Kent St, Sidney NSW 2000, Avustralya.

Telefon +61406985290.


Ayrıca okuyun:Abu Dabi’deki en iyi jinekolog

Evoker Physio Sidney CBD

Adres Suite 101, Seviye 1/14 Martin Pl, Sidney NSW 2000, Avustralya.

Telefon +61290161550.

Beden Farkında Fizyoterapi

Adres: 255 Pitt St, Sidney NSW 2000, Avustralya.

Telefon +61418472726.

Balmain Spor Hekimliği

Adres: 6 Figtree Dr, Sidney Olimpiyat Parkı NSW 2127, Avustralya.

Telefon +61298181004.

İşyeri Ruh Sağlığı Enstitüsü

Adres: Suit 1411/3 Spring St, Sidney NSW 2000, Avustralya.

Telefon +61289353885.

Arkadaki Adamlar

Adres: 4/65 York St, Sidney NSW 2000, Avustralya.

Telefon +61295664772.

Sidney Sağlık Fizyoterapisi CBD Belediye Binası

Adres: 8/151 Castlereagh St, Sidney NSW 2000, Avustralya.

Telefon +61281973388.

SpinalCare Chiro, Physio ve Masaj Olimpiyat Parkı

Adres Mağazası 4/7 Murray Rose Bulvarı.

Telefon +61289646385.

Circular Quay Fizyo & Pilates

Adres O’Connell, 5/1 O’Connell St, Sidney NSW 2000, Avustralya.


Ayrıca okuyun:Wuppertal’daki Türkçe dermatolog

Telefon +61292478865.

Bük + Onar | Barangaroo

Adres: 1 Shelley St, King Street Wharf NSW 2000, Avustralya.

Telefon +61292325566.

Melbourne’daki Türkçe psikiyatristler

Türkçe psikiyatristlerin Melbourne’deki varlığının kapsamını öğrenmeden önce, Melbourne şehrinin Avustralya’nın başkenti olduğunu ve nüfusunun dört milyonu aştığını ve çok sayıda psikiyatrın bulunması nedeniyle büyük tıbbi yetenekleriyle öne çıktığını belirtmek gerekir. her yıl birçok nitelikli tıp profesyonelinin yanı sıra yardımcı profesyonelleri de kendisine çeken hastaneler ve sağlık klinikleri, özellikle psikiyatri uzmanlığındaki profesyonellikleri ve profesyonellikleri sayesinde hem Türkçe hem de yabancı hastalar arasında popüler hale gelen çeşitli ülkelerden Türkçe tıp doktorları ve hastalarla ilgilenme konusundaki incelikleri.

Bu nedenle, bugün Sidney, Melbourne’daki en iyi Türkçe psikiyatrist rehberine değindiğimiz ve onlarla iletişim kurmanız için size bilgi verdiğimiz bu yenilenen özel randevunun sonunda, siz takipçilerimizi de bilgilendiriyoruz: ayrıca çevrimiçi bir psikiyatristin hizmetine de başvurun.

Leave a Comment