Almanya'da Türk avukat

Viyana’da Diş Hekimi Arapça Size en yakın diş hekimi

Viyana’da diş hekimi Türkçe 2024 yılında inceleyebilirsiniz. Dişleriniz için en iyi tıbbi bakımı uygun fiyatlarla alın. Nerede çok var Viyana’daki Türkçe doktorlar. Çeşitli tıp dallarında, özellikle ağız ve diş hekimliği branşında. Özel olarak Avusturya’da ve genel olarak çoğu yabancı ülkede yaşayan Arapların doğal olarak Türkçe olan her şeye yatkın olduğu bilinmektedir. Bu yüzden sık sık arıyor Türkçe doktorlar. Onlarla iletişim kolaylığı ve farklı milletlerden olmalarına rağmen aralarındaki bakış açısı ve kültürlerin yakınlaşması sayesinde.

Viyana Arapçasında Diş Hekimi

Viyana Arapçasında Diş Hekimi

Bu özel raporda web sitemize gelen tüm ziyaretçilerin bilgilerini sunuyoruz hawaaworld.news Şunun için güncellenmiş liste:Viyana’nın en iyi Türkçe diş hekimleri.

Viyana Arapçasında Diş Hekimi

Genel olarak Viyana’daki bir Türkçe diş hekimi, Türkçe hastalara aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli şekillerde yardımcı olabilir:


Ayrıca okuyun:Viyana’nın en iyi tiroid doktoru

  • Arapça sağlık hizmeti sunmak: Bu, Türkçe hastalarla ana dillerinde iletişim kurarak yapılıyor, bu da onların tıbbi talimat ve prosedürleri anlamalarını kolaylaştırıyor.
  • Türkçe kültürünü anlamak: Bu, diş bakımını etkileyebilecek Türkçe kültürel uygulamaları ve inançları anlaşılarak yapılır. Örneğin bazı Türkçe hastalar genel anestezi yerine lokal anestezi kullanmak isteyebilir veya diş hekimine gitmeden önce yemek yemek isteyebilirler.
  • Rahat bir ortam sağlamak: Türkçe bir diş hekimi, Türkçe hastalar için rahat bir ortam yaratarak ziyaret sırasında kendilerini rahat ve rahat hissetmelerine yardımcı olabilir. Örneğin Türkçe bir diş hekimi Türkçe müziği çalabilir veya hastalara çay ve kahve ikram edebilir.

İşte bir Türkçe diş hekiminin Türkçe hastalara nasıl yardımcı olabileceğine dair bazı özel örnekler:

  1. Diş hekimliği prosedürlerinin Arapça açıklaması: Hastalara diş hekimliği prosedürlerini açıklamak için Arapça tıbbi terminolojiyi kullanın ve onlara ne olduğunu anlamalarına yardımcı olun.
  2. Uygun anestezi tekniklerini kullanın: Türkçe hastaların dini ve kültürel inançlarına uygun anestezi tekniklerinin kullanılması.
  3. Ek kültürel hizmetlerin sağlanması: Bir Türkçe diş hekimi, Türkçe hastalara Türkçe yemekleri sağlamak veya tercüman sağlamak gibi ek kültürel hizmetler sağlayabilir.

Yani genel olarak her Türkçe diş hekimi, Türkçe hastaların ihtiyaçlarını ve kültürlerini anlayarak onlara yüksek kalitede diş bakımı sağlayabilir.


Ayrıca okuyun:Viyana’daki Türkçe ürolog

Viyana’da Türkçe dişçi

Aşağıdakiler Viyana’da Arapça diş hekimi adaylıklarıdır:

Mükemmel Türkçe diş hekimi

Bu Türkçe doktor, sadece Viyana’da değil, Avusturya’nın her yerinde yaşayan Türkçe toplumu üyeleri arasında çok popüler, hatta bazı hastaları onu Avrupa’nın en iyi Türkçe doktoru olarak tanımlıyor. Eleştirilerin çoğu onun nazik, şefkatli, yüksek ahlaklı bir Türkçe diş hekimi olduğu kategorisinde. Kendisi gibi çalışan sağlık personeli de benim gibi güler yüzlü ve diş hekimliği alanında gerekli tıbbi tecrübe ve yetkinliğe sahiptir. Ancak daha önceki hastaların yorumlarından ve deneyimlerinden öğrendiğimiz tek olumsuz şey muhtemelen bu doktorun bekleme odasında geçireceğiniz uzun sürelerdir. Eşsiz popülaritesi ile karşılaştırıldığında bu elbette normaldir.

  • Adres: Kurzgasse 1, 1060 Wien, Avusturya.
  • Telefon +43 1 5973134.
  • Çalışma saatleri :

Artık değerli takipçimiz, telefonla direkt olarak doktorla iletişime geçerek rahatlıkla randevu alabilirsiniz. Ve bu mükemmel Türkçe doktorla tedavi aşamasına başlıyoruz. Onlarca Türkçe ve hatta yabancı hastanın görüş ve tecrübelerine göre kesinlikle pişman olmayacağınız bir deneyimdir.

Dr. Abdul Salam Al-Taib Dr. Abdussalam Tayeb

Dr. Walid adında başka bir Türkçe diş hekimi de onunla aynı klinikte çalışıyor. Performanslarına ilişkin yorumların çoğu olumlu. Birçok hasta kendi kliniğinin Avusturya’nın Viyana kentindeki en iyi diş kliniği olduğunu düşünüyor. Özellikle Dr. Abdul Salam Al-Tayeb, hastalara tavsiyeleri ve rehberlikleriyle öne çıkıyor. Hastanın sağlığına veya diş sağlığına risk teşkil edecek herhangi bir operasyon yapmadığını birçok kişi doğrulamaktadır. Ancak tüm yorumları takip ederek doktor ve ekibinin uzun beklemeler ve randevu almada yaşanan bazı idari sorunlar nedeniyle maruz kaldıkları sert eleştirileri gizleyemeyiz.

  • Adres: Gerhardusgasse 19/Stiege 1, 1200 Wien, Avusturya.
  • Telefon +43 676 4649302

Klinik cumartesi, pazar ve resmi tatil günleri hariç tüm hafta boyunca hizmet vermektedir. Siteden randevu alabileceğiniz doğrudur ancak kliniğin genellikle hastalarla dolu olması nedeniyle önce arayarak rezervasyon yapmanızı öneririz.

Dr. Muayad Hüseyin Dr. Muaiad Hüseyin

Dr. Moayed Hussein’in genç olduğu ve fazla tecrübesi olmadığı doğrudur. Ancak mesleğinin gerektirdiği yetkinliğe ve ustalığa sahiptir. Kliniğinin temizliği ve kullandığı tıbbi ekipmanlarla ünlüdür. Ve hastalara herhangi bir tıbbi müdahale yapmadan önce gerçekleştirdiği sürekli sterilizasyon işlemleri. İnsan olarak son derece saygın ve düzgün bir insandır. Aynı şey tıbbi personelinin çoğu ve sekreteri için de geçerli.

  • Adres Schußwallgasse 5/9, 1050 Wien, Avusturya
  • Telefon +43 1 5445797
  • Klinik çalışma saatleri
Cuma kapalı
Cumartesi kapalı
Pazar kapalı
Pazartesi 8:30-15:00
Salı 8:30-16:00
Çarşamba 8:30-16:00
Perşembe

(Ulusal Gün)

8:30-17:00

Çalışma saatleri değişebilir

Dr. Muayad Hüseyin’in kendisiyle aynı klinikte Türkçe bir dişçiyle çalıştığını belirtiyoruz. Kendisi de gerekli tıbbi deneyime ve yeterliliğe sahiptir. Genel olarak klinikleri Google’da 3,8/5,0 puan aldı ki bu çok iyi bir puan.

Dr.Ahmet Araj

Eski hastalarının çoğunun Viyana şehri ve çevresinin en iyi Türkçe diş hekimi olarak gördüğü Dr. Ajmad Araj’ın adını anmadan geçemeyiz.

  • Adres Kurzgasse 1 1060 Wien Avusturya
  • Telefon: 5973134/04

Dr. Ahmed Arraj, tecrübesi ve yüksek tıbbi yeterliliği sayesinde dişlerinizdeki her türlü sağlık sorununu sorunsuz ve profesyonel bir şekilde çözebilmektedir. Bu nedenle Viyana’da iyi bir diş hekimi arıyorsanız kendisinden randevu almanızı tavsiye ederiz.

Dr. Sayed Alaa El-Din Badri

  • Diş Hekimi Syed Aladdin Bakri, çürükler, diş eti hastalıkları ve çene sorunları dahil olmak üzere çok çeşitli durumları tedavi eden bir ağız sağlığı doktorudur.
  • Doktor yüksek teknik becerilere sahiptir ve hastalara kaliteli bakım sağlamak için en son teknoloji ve cihazları kullanır. Aynı zamanda iyi iletişim becerilerine sahip ve hastaların deneyimini mümkün olduğunca konforlu hale getirmeye hevesli.
  • Kliniği şu adreste bulunmaktadır: Viyana 13 Gubhausstrabe 1040 21.

Dr. Yousry Al-Saqr

  • Dr. Yousry Al-Saqr yüksek sanatsal becerilere sahiptir ve güzel, sağlıklı gülümsemeler yaratmak için en son teknolojileri ve cihazları kullanır. Aynı zamanda iyi iletişim becerilerine sahip ve hastaların deneyimini mümkün olduğunca eğlenceli hale getirmeye hevesli.
  • Sağlıklı bir gülümseme iyi bir genel sağlığı yansıttığından, diş hekimi genel sağlığın geliştirilmesinde önemli bir rol oynar.
  • Kliniğinin adresi Wien 10/5 Rennbahnweg 28 1220’dir.

Viyana’da Ortodontist

Bu, geniş bir seçenek listesine sahip olmanızı sağlar. Bu bölümde ayrıca Viyana’daki ünlü Türkçe diş hekimlerinin adaylıklarını da sizlere sunuyoruz. Elbette, randevu almak üzere onlarla iletişime geçmenizi kolaylaştırmak için adresler ve telefon numaraları eklenmiştir:

Viyana'daki Türkçe diş hekimleriViyana'daki Türkçe diş hekimleri
Viyana’daki Türkçe diş hekimleri

Dr. Gad Amara Dr. İyi Emara

  • Adres: Geblergasse 67/3, 1170 Wien, Avusturya.
  • Telefon +43 1 4083207.

Dr. Ali Al Samar DR.ALI AL SAMARRAE

  • Adres Goldeggasse 2/4, 1040 Wien, Avusturya.
  • Telefon +43 1 5055800.

Dr. Mahmoud Azzam Zahnarztpraxis Dr. Azzam Mahmud

  • Adres Margaretenstraße 44/16, 1040 Wien, Avusturya.
  • Telefon +43 1 5878611.

Doktor Ömer Hamid Ing. Dr. Ömer Hamid Yüksek Lisans

  • Adres: Jerusalemgasse 30, 1210 Wien, Avusturya.
  • Telefon +43 1 2574488.

Dr.Şadi Dr. Şadi Tahvildari

  • Adres Quellenstraße 160, 1100 Wien, Avusturya.
  • Telefon +43 1 6032072.

Dr. Amir Haider Mr. DDr. Emir Haydar

  • Adres: Preysinggasse 44, 1150 Wien, Avusturya.
  • Telefon +43 1 9851909.

Viyana’daki Türkçe doktorlar

Genel olarak Viyana, Avusturya’nın en büyük Türkçe topluluğuna sahip ve bunun sonucunda şehirdeki Türkçe doktorların sayısı son yıllarda artarak 200’ün üzerinde doktora ulaştı. Viyana’daki birçok Türkçe, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli nedenlerden dolayı Türkçe doktorlarla tedaviyi tercih ediyor:

Viyana'daki Türkçe doktorlar + adresleri ve numaralarıViyana'daki Türkçe doktorlar + adresleri ve numaraları
Viyana’daki Türkçe doktorlar + adresleri ve numaraları
  • Anadilde iletişim kurabilme becerisi: Pek çok Türkçe, kendi ana dilini konuşan bir doktorla görüşme konusunda kendini rahat hissediyor, bu da onların sağlık durumlarını açıklamalarını ve teşhis ve tedaviyi anlamalarını kolaylaştırıyor.
  • Kültürel anlayış: Türkçe doktorların Türkçe kültürünü daha iyi anlamaları, Türkçe hastaların ihtiyaçlarını karşılayan sağlık hizmetleri sunmalarına yardımcı oluyor.
  • güven: Pek çok Türkçe, Türkçe doktorlara daha duyarlı olduklarına ve ihtiyaçlarını daha iyi anladıklarına inandıkları için kendilerini güvende hissediyor.

Yurt dışında yaşayan Araplara yardım etmeyi amaçlayan Hakim Oyoun web sitemiz, size Viyana’daki Türkçe doktorlar hakkında uzmanlık alanları, konum ve randevular dahil birçok bilgi sunmaktadır. Türkçe hastalar bu bilgiyi kendi ihtiyaçlarına uygun doğru doktoru bulmak için kullanabilirler.

Sonuç olarak, Viyana Arapça’daki en iyi diş hekimi adaylıkları etrafında dönen bu konunun içerdiği bilgilerden faydalandığınızı umuyoruz. Sonuç olarak, iyi takibiniz için teşekkür eder, devam etmenizi rica ederiz. Çeşitli tıbbi uzmanlık alanlarında Viyana’da size en iyi ve en yakın doktorları tanıyana kadar bizi sürekli takip etmeniz.

Leave a Comment