Almanya'da Türk avukat

Viyana’daki en iyi cerrah, Türkçe hastaların değerlendirmeleri

Viyana’daki en iyi cerrahi doktor. Türkçe hasta incelemeleri. Avusturya’da ikamet eden birçok Türkçe, Viyana’daki en iyi genel cerrahı Google gibi arama motorları veya Facebook ve Twitter gibi sosyal medya platformları aracılığıyla arıyor, ayrıca özel forumlara da katılıyor. Sağlık alanı Cerrah aranması düşünülüyor Hasta, cerrahi operasyonu gerçekleştirmeden önce güven ve rahatlık hissini özlediği için, herhangi bir cerrahi operasyona girmeden önce bu alanda yetenekli ve deneyimli bir general gereklidir, web sitesindeki bu yazıda hawaaworld.news Bu alanda gerekli yeterliliğe ve deneyime sahip, Viyana’nın en iyi genel cerrahi doktorları hakkında size bilgi vereceğiz.

Viyana’nın en iyi cerrahı

Hiç şüphe yok ki Viyana’daki en iyi cerrahi doktorunu ve Avusturya’daki hastane ve klinikleri aramak önemli bir konudur ve bunu Google arama motoru ve çeşitli sosyal medya platformları kullanılarak yapılabilir.Modern tedavi teknikleri sağlamanın öneminin farkındayız. Bu nedenle, takipçilerimize, modern tıp alanında deneyime sahip ve sürekli güncellenen, bu hassas alanda uzmanlaşmış en iyi doktor ve doktorların yer aldığı bir listeyi sevgili dostlarımıza sunmak istiyoruz. Optimum sağlık hizmetinin sağlanmasını sağlayacak teknolojiler ve tedaviler.


Ayrıca okuyun:Avusturya’da bebek dezenfektanı

Viyana'nın en iyi cerrahıViyana'nın en iyi cerrahı
Viyana’daki en iyi cerrah, Türkçe hastaların değerlendirmeleri

Dr. Samir Aref

Czerninpl. 2, 1020 Wien, Autriche.

Dr. Gihan İbrahim – Allgemeinmedizin Nizamnamesi

Ausstellungsstraße 17/2, 1020 Wien, Autriche.

Dr. Andreas Ranner

Weintraubengasse 26-28, 1020 Wien, Autriche.

Dr. med. üniversite Allgemeinmedizin adına Tamás Csáky-Pallavicini Arzt

Praterstraße 25A/3/26, 1020 Wien, Autriche.

Dr. Gerald Dolhyj

Weintraubengasse 13, 1020 Wien, Autriche.

Dr. Monika Saringer

Handelskai 214/15/5, 1020 Wien, Autriche.

Dr. Sanela Stojkecic

Fugbachgasse 3/2.Stock/Tür5, 1020 Wien, Autriche.


Ayrıca okuyun:Viyana’daki Türkçe doktorlar + adresleri ve numaraları

Dr. med. üniversite Johanna Gruther

Stuwerstraße 38, 1020 Wien, Autriche.

Dr. Johannes Fleischer

Praterstraße 78/3/3, 1020 Wien, Autriche.

Dr. Thomas Rodler

Sellenygasse 5, 1020 Wien, Autriche.

MedR Dr. Muhammed Kazemi Faramarz

Scheydgasse 3, 1210 Wien, Autriche.

Dr. Harald Manfreda

Ernst-Melchior-Gasse 10, 1020 Wien, Autriche.

Avusturya’nın en iyi Türkçe doktorları

Avusturya’nın başkenti Viyana, çeşitli yüksek kaliteli hastanelere sahip olması ve seçkin sağlık hizmetleri ve gelişmiş tıbbi hizmetler sunmasıyla tanınması nedeniyle sağlık hizmetleri için harika bir destinasyon olarak kabul edilmektedir.Sevgili okuyucu, burada en iyilerinden bazılarının bir tanımını bulacaksınız. Viyana’nın prestijli hastaneleri.

  1. Avusturya Genel Hastanesi (Allgemeines Krankenhaus, AKH): Dünyanın en büyük hastanelerinden biri olarak kabul edilen ve çeşitli tıbbi uzmanlık alanlarında kapsamlı tıbbi hizmetler sunan, ileri teknolojisi ve modern tesisleriyle öne çıkan bir hastanedir.
  2. Viyana Genel Hastanesi: Viyana’nın en eski ve en önemli hastanelerinden biri olarak kabul edilir ve genel cerrahi, plastik cerrahi, kalp-damar hastalıkları ve onkoloji gibi çeşitli uzmanlık alanlarında uzmanlaşmış tıbbi bakım sağlamasıyla ünlüdür.
  3. Viyana Genel Çocuk Hastanesi: Viyana Genel Çocuk Hastanesi: Viyana Genel Çocuk Hastanesi, genel pediatri, kadın doğum ve jinekoloji ve pediatrik cerrahi dahil olmak üzere çok çeşitli uzmanlık alanlarında çocuklara uzmanlaşmış tıbbi hizmetler sunmaktadır.
  4. Viyana Genel Cerrahi Hastanesi: Kardiyovasküler cerrahi, ortopedi ve iç organ cerrahisi dahil olmak üzere çok çeşitli uzmanlık alanlarında uzmanlaşmış cerrahi hizmetler sunan, Viyana’da cerrahi alanında bir referans olarak kabul edilmektedir.

Ayrıca okuyun:


Ayrıca okuyun:Viyana’da Diş Hekimi Arapça Size en yakın diş hekimi

Viyana’daki doktorlar rehberi

Viyana’nın en iyi Türkçe kardiyoloğu

Viyana’da Türkçe ortopedi doktoru

Viyana’daki Türkçe pratisyen hekim

Viyana’nın en iyi dahiliye doktoru

Viyana’nın En İyi Cerrahi Doktoru, Türkçe Hastaların İncelemeleri başlıklı bu makaleyi bitirdik.Sonuç olarak, iyi takibiniz ve ilginiz için, yeni bir konu ve diğer konularla ilgili yakın ve yenilenmiş bir toplantı için teşekkür ederiz. Diğer uzmanlık alanlarındaki Türkçe doktorlar.

Leave a Comment