Almanya'da Türk avukat

Viyana’nın en iyi tiroid doktoru

Serinin devamı kapsamında Viyana’nın en iyi tiroid doktoru Viyana’nın en iyi Türkçe doktorları Tiroid bezi metabolizma, büyüme, fiziksel ve zihinsel gelişim gibi pek çok farklı vücut fonksiyonunu etkilemesi nedeniyle vücuttaki önemli organlardan biridir.Önemi nedeniyle pek çok kişi buna bağlı sağlık sorunları yaşamakta ve acilen bakıma ihtiyaç duymaktadır. Tiroid hastalıklarının tedavisinde uzmanlaşmış birçok tıp merkezinin bulunduğu Viyana, dünyanın en önemli tıp şehirlerinden biridir ve aynı zamanda bu alanda çalışan birçok Türkçe doktoru da bünyesinde barındırmaktadır. Türkçe toplumu burada tıbbi incelemeden geçmeyi tercih ediyor.

Viyana’nın en iyi tiroid doktoru

Dolayısıyla Viyana şehri, endokrinoloji ve tiroid tıbbı, özellikle de tiroid tıbbı alanında uzmanlaşmış çok sayıda Türkçe doktorun bulunmasıyla Avrupa’da ünlüdür.Viyana’daki doktorlar yüksek düzeyde deneyim ve yetkinliğe sahiptir ve Hastalara yüksek kalitede tıbbi hizmet sunmasıyla öne çıkıyor ve Viyana’yı tiroid tıbbı alanında tıbbi hizmet arayan Türkçe hastalar için tercih edilen bir destinasyon haline getiren nedenler arasında, teşhis ve tedavi hizmetlerine dayanan birçok uzmanlaşmış hastane ve tıp merkezinin bulunması yer alıyor. Vakaları mevcut en son tıbbi teknolojiler ve yöntemlerle tedavi ediyoruz.


Ayrıca okuyun:Duisburg’daki en iyi Türkçe çocuk doktoru

Viyana'nın en iyi tiroid doktoru
Viyana’nın en iyi tiroid doktoru

Ayrıca okuyun:

Viyana’nın en iyi Türkçe doktorları

Viyana’da Türkçe kulak burun boğaz doktoru

Avusturya’nın en iyi Türkçe dermatoloğu

Avusturya’nın en iyi Türkçe nöroloğu

Viyana’daki Türkçe psikiyatristler

Viyana’daki Türkçe çocuk doktorları


Ayrıca okuyun:Viyana’daki Türkçe plastik cerrah

Viyana’da bir Türkçe jinekolog

Türkçe plastik cerrah Viyana

Viyana’daki Türkçe ürolog

Viyana’daki Türkçe diş hekimleri

Viyana Arapçasında tiroid doktoru

Dr. Halkawt Al-Mfti

Adres Anton-Baumgartner-Straße 44, 1230 Wien, Autriche.

Dr. Halil Fakhari

Adres Brunner Str. 133, 1210 Wien, Autriche.

Dr. Bassam Khaldi

Adres Mariahilfer Str. 190, 1150 Wien, Autriche.

Dr. Kazem Mirfakhrai

Adres Anton-Baumgartner-Straße 44, 1230 Wien, Autriche.

Ordinasyon Doç. Rawand Kawji

Adres Gatterederstraße 10, 1230 Wien, Autriche.

PROAGE23, Wahlarzt Dr. med. üniversite Calin Gurguta

Adres Anton-Baumgartner-Straße 44/Top 39A, 1230 Wien, Autriche.

Ordinasyon Doç. Şahbaz Ghaffari

Adres 1. viyana şehir binası, WECARE Ärzte- und Gesundheitsztentrum; Wehlistrasse 150/2/IV Eingang Haussteinstrasse, A, 1020 Wien, Autriche.

Dr. med. Mag. eczane. Michael Wasilewski

Adres Endressstraße 114/1, 1230 Wien, Autriche.

DR. FOROUZAN TAMADDON, Allgemeinmedizin (Uygulama Arzt)

Adres Breitenfurter Str. 358/1/3, 1230 Wien, Autriche.


Ayrıca okuyun:Viyana’da Türkçe erkek kısırlık doktoru

Viyana’daki Tiroid Hastaneleri

Viyana’da tiroid tıbbı alanında uzmanlaşmış çok sayıda hastane ve tıp merkezi bulunmaktadır.Bunlar, hastalara seçkin ve kaliteli tıbbi hizmet sunan, Viyana’da tiroid tıbbı alanında uzmanlaşmış hastane ve tıp merkezlerinin bazı örnekleridir. Daha fazla bilgi almak için bu hastanelerden herhangi biriyle iletişime geçin.Çeşitli hizmetleri ve uzmanlıkları hakkında bilgi edinin.

  1. Klauner Hastanesi Krankenhaus Hietzing mit Neurologischem Zentrum Rosenhügel, Endokrinoloji ve Tiroid Bölümü, Wolkersbergenstrasse 1, 1130 Wien
  2. Langwartner Hastanesi Endokrinoloji ve Tiroid Bölümü Krankenhaus der Barmherzigen Brüder Wien, Johannes von Gott Platz 1, 1020 Wien
  3. Endokrin ve Tiroid Merkezi Viyana Zentrum für Schilddrüsen- und Stoffwechselerkrankungen, Waehringer Guertel 18-20, 1090 Wien
  4. St. Anna Hastanesi Tiroid Şubesi Krankenhaus St. Anna, Kinderspitalgasse 6, 1090 Viyana

Bugün bu konu aracılığıyla Viyana’nın en iyi tiroid doktorunu öğrendik.Sonuç olarak, bu makaleyi okumaya destek ve ilgi gösteren tüm takipçilerime teşekkür etmek istiyorum.Umarız size gerçekten fayda sağlamıştır, tereddüt etmeyin. Faydanın yaygınlaşması için arkadaşlarınızla ve ailenizle paylaşmanızı rica ederiz. Tekrar teşekkür ederiz. İyi takip ve ilginiz için.

Leave a Comment