Almanya'da Türk avukat

Viyana’nın en iyi Türkçe dahiliye doktoru

Viyana’daki en iyi Türkçe dahiliye doktoru veya genel olarak Viyana’daki en iyi dahiliye doktoru, çünkü dahiliye en önemli tıbbi uzmanlık alanlarından biridir ve odak noktası vücudun iç organlarını ve sistemlerini etkileyen hastalıkların teşhis ve tedavisidir. ve genel olarak Viyana, yüksek kaliteli tıbbi tesisler ve dahiliye de dahil olmak üzere birçok alanda seçkin doktorlar sağladığı için dünyanın en önemli tıp şehirlerinden biridir ve bu makalede, dünyanın en iyi Türkçe dahiliye doktoru adaylıkları yer almaktadır. Şehirdeki en iyi sağlık hizmeti seçeneklerini arayan Türkçe toplumuna yardımcı olmak amacıyla bu alandaki deneyim, beceri ve hasta değerlendirmelerine dayalı olarak Viyana sunulacak.

Viyana’nın en iyi Türkçe dahiliye doktoru

Peki, web sitemizin sevgili takipçileri hawaaworld.news Bu başlıkta, Viyana’daki en iyi Türkçe dahiliye uzmanını seçmenize yardımcı olmak için size bir grup aday sunacağız, çünkü Viyana’da ikamet eden Türkçe topluluğunun çoğunluğunun ve Avusturya’nın her yerinde tedavi ve tedaviyi tercih ettiği bir sır değil. Bir Türkçe doktorla birçok nedenden dolayı görüşebilirsiniz, bunlardan en önemlisi Türkçe doktorlara ve onların tecrübelerine olan güven faktörüdür.Tıpta ortak dil faktörü iletişimi ve anlayışı kolaylaştırır.Bunun nedeni aynı zamanda gerekli imkanların bulunmaması da olabilir. yerel doktorlardan tedavi veya onlara sağlanan tedavinin kalitesinden memnuniyetsizlik.


Ayrıca okuyun:Viyana’daki Türkçe çocuk doktorları

Viyana'nın en iyi Türkçe dahiliye doktoru
Viyana’nın en iyi Türkçe dahiliye doktoru

Avusturya’daki Türkçe doktorlar

Türkçe doktorların Viyana ve Avusturya’daki varlığı genel olarak iç hastalıkları uzmanlığıyla sınırlı değildir, çünkü oftalmoloji, nöroloji ve diğerleri gibi diğer çeşitli tıbbi uzmanlık alanlarında Türkçe danışman doktorlardan ve uzmanlardan oluşan geniş bir elit grup vardır. Bu konular etrafında yoğunlaşan bir grup makaleye bağlantılar size web sitemiz tarafından sağlanmaktadır. hawaaworld.news Avrupa topraklarında yaşayan bir Türkçe’a veya mülteciye, size yardım eli uzatmak için devam eden çabamızın bir parçası olarak.

Ayrıca okuyun:

Viyana’nın en iyi Türkçe doktorları

Viyana’da Türkçe kulak burun boğaz doktoru

Avusturya’nın en iyi Türkçe dermatoloğu


Ayrıca okuyun:Duisburg’daki en iyi Türkçe çocuk doktoru

Avusturya’nın en iyi Türkçe nöroloğu

Viyana’daki Türkçe psikiyatristler

Viyana’daki Türkçe çocuk doktorları

Viyana’da bir Türkçe jinekolog

Türkçe plastik cerrah Viyana

Viyana’daki Türkçe ürolog

Viyana’daki Türkçe diş hekimleri

Viyana’da dahiliye uzmanı

Dahiliye uzmanlığı (dahiliye), vücudun iç sistemlerini ve organlarını etkileyen hastalık ve bozuklukların teşhis ve tedavisine odaklanan bir tıp dalıdır.İç hastalıkları doktorları yetişkinler ve yaşlılar için kapsamlı bakım sağlama konusunda uzmanlaşmıştır ve çok çeşitli farklı tıbbi durumlarla.

Dr. Mazen Hafız

  • Reindorfgasse 29, 1150 Wien, Autriche.

Sakr Labiba Dr.

  • Obere Augartenstraße 18a, 1020 Wien, Autriche.

Dr. Shadi Abu Daher, Dahiliye Uzmanı Wieden

  • Wiedner Hauptstraße 31, 1040 Wien, Autriche.

Dr. Fahima Muhammed

  • Sahulkastraße 3-5/9/R10, 1100 Wien, Autriche.

OA Dr. Albinni dedi

  • Kaiserstraße 55, 3. Stock/Tür 4, 1070 Wien, Autriche.

Dr. Halkawt Al-Mfti

  • Anton-Baumgartner-Straße 44, 1230 Wien, Autriche.

Dr. Halil Fakhari

  • Brunner Caddesi. 133, 1210 Wien, Autriche.

Dr. med. Üniv. Mehdi Al-Awami, Medcenter Kapellerfeld

  • Bertha-von-Suttner-Gasse 2, 2201 Gerasdorf bei Wien, Autriche.

Dr. Leila Abouelenin

  • Keplerpl. 14/5, 1100 Wien, Autriche.

Dr. Gihan İbrahim – Allgemeinmedizin Nizamnamesi

  • Ausstellungsstraße 17/2, 1020 Wien, Autriche.

Viyana Dahiliye Hastanesi

Viyana’da iç hastalıkları ve iç sistem sorunlarının tedavisinde uzmanlaşmış birçok hastane bulunmaktadır ve bu hastaneler arasında size bu bağlamda bahsetmekteyiz.


Ayrıca okuyun:Viyana’da kulak burun boğaz doktoru

  1. AKH Viyana Hastanesi: Avusturya’nın en büyük hastanelerinden biri olarak kabul edilen ve en son tıbbi teknolojileri içeren bu hastane, iç hastalıkları konusunda uzmanlaşmış çok sayıda bölüme sahiptir ve son derece deneyimli uzman doktorlar tarafından işletilmektedir.
  2. SMZ-Ost Donauspital Hastanesi: Bu hastanede dahili hastalıklar konusunda uzmanlaşmış bir sağlık ekibi bulunmaktadır ve 24 saat tıbbi hizmet verilmektedir.
  3. Rudolfinerhaus Hastanesi: Bu hastane, iç hastalıkları konusunda uzmanlaşmış çok sayıda doktorun bulunması nedeniyle sağladığı tıbbi bakımın kalitesiyle öne çıkıyor.
  4. Döbling Özel Hastanesi: Bu hastanede kapsamlı tıbbi hizmetler sunulmaktadır.
  5. Confraternität Privatklinik Josefstadt Hastanesi: Bu hastanede 24 saat tıbbi hizmet verilmektedir ve iç hastalıklar konusunda uzmanlaşmış bir sağlık ekibi bulunmaktadır.

Değerli takipçilerimiz, böylelikle bugünkü konumumuzun sonuna geliyoruz: Viyana’nın en iyi Türkçe dahiliye doktoru.Sonuç olarak tüm takipçilerimize teşekkür eder, sağlık ve sıhhat dileriz.Sorularınız veya sorularınız olursa lütfen çekinmeyin. bizimle iletişime geçmek veya amacınız için sağlanan kutuya yorum bırakmak için.

Leave a Comment